Opinie naszych klientów

wysłano: 2018-07-13 23:37:02

Kolejny raz kupiłam Ekobran w tym sklepie i mogę polecić go z czystym sumieniem. Poza tym zadowolona jestem z profesjonalnej obsługi. Dostawa po 2 dniach, perfekcyjnie zapakowane palety, poza tym dobra komunikacja. Polecam


zofia-r
wysłano: 2018-06-01 16:16:40

Kupiłem 1 tonę na próbę. Po 2 dniach już towar w domu. Byłem bardzo ciekaw co w tym worku jest i rzeczywiście węgiel suchy, bez miału, a myślałem, że suchy ekogroszek w worku foliowym nie istnieje, a jednak. Pod tym względem polecam !!! Oby się tylko tak palił jak wygląda.


Zbigniew
wysłano: 2018-02-13 18:07:32
Właśnie zamówiłem 5 tone w tym sezonie, zamawiam dla siebie jak i dla rodziny. Po wielu próbach i przygodach z mokrym szajsem innych producentów pierwszy worek ekobrana rozsypałem po kotłowni szukając wody i miału a tu zaskoczenie bo węgiel jest suchy jak pieprz a bryłki jak z obrazka ;) polecam super stosunek cena do jakości mimo nieprawdziwych opinii że węgiel z wschodu to szajs.
Tomek
wysłano: 2018-01-09 07:26:34
Od kilku sezonow pale tym ekogroszkiem. Wcześniej kupowalalm z polskich kopalni, ale niestety nie umywa się do Ekobranu. Jezeli jakosc nie ulegnie pogorszeniu, to na pewno nigdy nie zamienię na inny.
Danuta
wysłano: 2017-08-09 11:07:28
Spalanie bezproblemowe, węgiel jest suchy, nie pyli w czasie spalania i nie spieka się.!!! Polecam !!!
Grzegorz
wysłano: 2017-05-07 11:12:07
Palę tym ekogroszek czwarty sezon i jest O.K.
Bodek
wysłano: 2017-05-01 20:11:11
Dobry opał w dobrej cenie. Zaopatruję się w hurtownii budowlanej w Rogoźnie Wlkp. Trzymają w suchym miejscu i dowożą do domu :)
Mirek
wysłano: 2017-01-22 10:49:44

Ja kupuję w Pile i jest 20zł tańszy. Dla mnie najlepszy ekogroszek, jest suchy i nie ma spieków .


Witkacy
wysłano: 2016-10-22 22:56:28
Jak dla mnie jest ok. Cena przystępna, ekogroszek ma odpowiednią wilgotność i jest solidnie zapakowany. Za rok wrócę na pewno.
Wojtek
wysłano: 2016-04-07 10:00:01
Świetny Towar pale nim już kilka sezonów na nic innego nie zamienie!
Michał Majewski
wysłano: 2016-02-28 18:28:26
Zamawiam tutaj bezpośrenio. Ekogroszek co najważniejsze jest suchy i nie leje się z worków woda jak w przypadku innych które testowałam, spala się dość dobrze 1T wystarcza mi na 30dni palenia przy nowym domu 250mkw. Żałuje jedynie, że nie można kupić nie płacą akcyzy to by było ze 30zł mniej. Pozatym wszystko super
Madzia
wysłano: 2016-02-23 13:21:49
Witam polecam z czystym sumieniem węgiel suchy zapakowany w mocne worki żadnych spieków polecam!!
Qjava
wysłano: 2016-01-01 08:57:58
Zamówiłam już 2 tony. Ekogroszek dostarczony jest suchy i pali się naprawdę bezporoblemowo. Jedyna słaba opcja to to że doliczają akcyzę do ceny a kupując na osobę prywatną cena powinna być bez więc 30zł taniej. Tak to naprawdę polecam. Szybka dostawa po 2 dniach od zamówienia mam dostarczony ekogroszek dobrze zapakowany
Madziara
wysłano: 2015-10-21 09:56:20
palę ekobranem już drugi sezon w piecu U-Ret. Jestem zadowolona, że polecił mi go instalator pieca co. Kupuję go w Słupsku w Węglokoksie. Jesli parametry węgla będa zachowane, to będę go kupować nadal.
Ewa
wysłano: 2015-01-21 14:49:41
Suchy, mocne i czyste worki, dobrze się pali.
AL
wysłano: 2014-07-10 11:36:52
Rewelacja nie wiem ja kto możliwe ale ten sam węgiel kupiony w markiecie to szmelc a u was to rewelka polecam ale tylko bezpośrednio z firmy suchutki elegancko zapakowany.
bobo
wysłano: 2014-02-06 22:30:43
Chyba mogę go polecić z prawie czysyn sumieniem. Pisze chyba i prawie bo polecam na 99 %. 1 % rezerwy, ale to chyba bardzo dużo :-)
Piotr
wysłano: 2014-02-03 21:59:45

są spieki rewelacji nie ma dużo popiołu jak narazie w okolicy lepszego nie ma


marew22i1@o2.pl
wysłano: 2013-08-09 10:32:45
Polecam Ekobran naprawdę dobry towar za rozsądną cenę.
agunia
wysłano: 2013-05-16 09:39:47
Węgiel dobry, cena w miarę. polecam
Kresus
wysłano: 2013-01-29 18:58:39
polecam ten towar co prawda testowałem go w -8 stopni ale wypala się dobrze daje ciepło niema różnicy między ekoretem polskim.
zbi
wysłano: 2012-12-28 10:58:31
Znajomy specjalista od pieców doradził zakup ekogroszku Ekobran. Od dwóch miesięcy stosujemy ten opał i jesteśmy pod wrażeniem jakości. W porównaniu z kominami sąsiadów praktycznie nie widać dymu. Ilość znalezionych kamieni na kilkadziesiąt zużytych worków wyniosła szt.2. Wydajność energetyczna rewelacyjna.
jkullas@wp.pl
wysłano: 2012-08-31 18:11:23
Witam !!! Błyskawiczna dostawa, profesjonalnie zapakowane palety, mocne worki. Spalanie bezproblemowe, węgiel nie pyli w czasie spalania i nie spieka się.!!! Polecam !!! Marek
mafo
wysłano: 2012-08-18 22:32:22
Trudno napisać miarodajną opinię z 400 znaków. Marek
swmik
wysłano: 2012-01-06 14:29:37
BARDZO DOBRY "TOWAR",ŚWIETNA RELACJA JAKOŚĆ-CENA
BIO-POL

Podziel się z nami swoją opinią

Zachęcamy do podzielenia się z nami jak i z innymi klientami opiniami na temat naszego produktu. Każda uwaga nawet jeśli będzie krytyczna będzie dla nas bardzo cenna i przeanalizowana z uwagą



UWAGA: Opinie poddawane są moderacji. Dodawanie opinii wiąże się z akceptacją regualminu.



Kontakt

Chemikals Sp. zo.o.
14-500 Braniewo, Siedlisko 8
tel. biuro EKOBRAN: 55 620 87 24
email: zamowienia@chemikals.pl

 

Lokalizacja

Jak do nas trafić?
zobacz wszystkie →

Opinie klientów

Od kilku sezonow pale tym ekogroszkiem. Wcześniej kupowalalm z polskich kopalni, ale niestety nie umywa się do Ekobranu. Jezeli jakosc nie ulegnie pogorszeniu, to na pewno nigdy nie zamienię na inny.
   Danuta

ekobran węgiel facebook ekobran węgiel google plus ekobran węgiel youtube ekobran węgiel instagram ekobran węgiel pinterest